Каталог: Државна комисија за спречување корупција > Градоначалник

Државна комисија за спречување корупција > Градоначалник > Град Скопје


Петре Шилегов [01 септември, 2019]

Државна комисија за спречување корупција > Градоначалник > Општина Арачиново


Миликије Халими [01 септември, 2019]

Државна комисија за спречување корупција > Градоначалник > Општина Берово


Звонко Пекевски [01 септември, 2019]

Државна комисија за спречување корупција > Градоначалник > Општина Врапчиште


Исен Шабани [01 септември, 2019]

Државна комисија за спречување корупција > Градоначалник > Општина Гевгелија


Сашо Поцков [01 септември, 2019]

Државна комисија за спречување корупција > Градоначалник > Општина Гостивар


Арбен Таравари [01 септември, 2019]

Државна комисија за спречување корупција > Градоначалник > Општина Дебарца


Зоран Ногачески [01 септември, 2019]

Државна комисија за спречување корупција > Градоначалник > Општина Зелениково


Борче Гиевски [01 септември, 2019]

Државна комисија за спречување корупција > Градоначалник > Општина Карбинци


Јордан Насев [01 септември, 2019]

Државна комисија за спречување корупција > Градоначалник > Општина Карпош


Стефан Богоев [01 септември, 2019]

Државна комисија за спречување корупција > Градоначалник > Општина Кичево


Фатмир Дехари [01 септември, 2019]

Државна комисија за спречување корупција > Градоначалник > Општина Македонска Каменица


Соња Стаменкова [01 септември, 2019]

Државна комисија за спречување корупција > Градоначалник > Општина Неготино


Тони Делков [01 септември, 2019]

Државна комисија за спречување корупција > Градоначалник > Општина Ново Село


Никола Андонов [01 септември, 2019]

Државна комисија за спречување корупција > Градоначалник > Општина Шуто Оризари


Курто Дудуш [15 септември, 2019]

Каталози

Државна комисија за спречување корупција

Градоначалник

Општина Дебар

Општина Неготино

Општина Виница

Општина Сопиште

Општина Зрновци

Општина Чаир

Општина Чашка

Општина Конче

Општина Велес

Општина Ново Село

Општина Берово

Општина Карпош

Општина Осломеј

Општина Бутел

Општина Пласница

Општина Ѓорче Петров

Општина Битола

Општина Илинден

Општина Штип

Општина Дебарца

Општина Ресен

Општина Желино

Општина Кочани

Општина Валандово

Општина Пробиштип

Општина Долнени

Општина Шуто Оризари

Општина Ранковце

Општина Центар Жупа

Општина Чучер-Сандево

Општина Боговиње

Општина Охрид

Општина Новаци

Општина Пехчево

Општина Студеничани

Општина Аеродром

Општина Могила

Општина Сарај

Општина Вевчани

Општина Куманово

Општина Крушево

Општина Росоман

Општина Маврово и Ростуше

Општина Радовиш

Општина Старо Нагоричане

Општина Теарце

Општина Кратово

Општина Центар

Општина Врапчиште

Општина Струмица

Општина Делчево

Општина Гостивар

Град Скопје

Општина Македонска Каменица

Општина Гази Баба

Општина Карбинци

Општина Петровец

Општина Македонски Брод

Општина Кичево

Општина Демир Капија

Општина Гевгелија

Општина Брвеница

Општина Прилеп

Општина Арачиново

Општина Струга

Општина Кавадарци

Општина Богданци

Општина Демир Хисар

Општина Лозово

Општина Дојран

Општина Градско

Општина Јегуновце

Општина Зелениково

Општина Чешиново-Облешево

Општина Босилово

Општина Кривогаштани

Општина Липково

Општина Кисела Вода

Општина Свети Николе

Општина Василево

Општина Крива Паланка

Општина Тетово