Каталог: Државна комисија за спречување корупција > Дополнителен Заменик на Министерот

Државна комисија за спречување корупција > Дополнителен Заменик на Министерот > Министерство за внатрешни работи


Оливер Андонов [26 септември, 2016]

Митко Чавков [03 април, 2016]

Државна комисија за спречување корупција > Дополнителен Заменик на Министерот > Министерство за земјоделство шумарство и водостопанство


Цветан Трипуновски [28 април, 2020]

Љупчо Николовски [03 април, 2016]

Државна комисија за спречување корупција > Дополнителен Заменик на Министерот > Министерство за информатичко општество и администрација


Невенка Стаменковска Стојковски [28 април, 2020]

Александар Кирацовски [03 април, 2016]

Државна комисија за спречување корупција > Дополнителен Заменик на Министерот > Министерство за труд и социјална политика


Санела Шкријељ [28 април, 2020]

Диме Спасов [05 октомври, 2016]

Државна комисија за спречување корупција > Дополнителен Заменик на Министерот > Министерство за финансии


Гордана Димитриеска Кочоска [28 април, 2020]

Кире Наумов [05 октомври, 2016]

Каталози