Каталог: Државна комисија за спречување корупција > Генерален конзул

Државна комисија за спречување корупција > Генерален конзул > Генерален Конзул - Шеф на канцеларија за конзуларни,економски и трговски работи на РМ во СОЛУН


Маја Балабурски [03 април, 2016]

Државна комисија за спречување корупција > Генерален конзул > Генерален Конзулат на РМ во Њујорк, САД


Гоце Карајанов [03 април, 2016]

Државна комисија за спречување корупција > Генерален конзул > Генерален конзул на РМ во Венеција, Р.Италија


Ашим Зеќироски [28 мај, 2017]

Државна комисија за спречување корупција > Генерален конзул > Генерален конзулат на РМ во Детроит, САД


Елена Зарковска [03 април, 2016]

Игор Дукоски [03 април, 2016]

Јордан Веселинов [03 април, 2016]

Државна комисија за спречување корупција > Генерален конзул > Генерален конзулат на РМ во Истамбул, Турција


Актан Аго [04 јануари, 2022]

Државна комисија за спречување корупција > Генерален конзул > Генерален конзулат на РМ во Мелбурн, Австралија


Бети Коруновска [03 април, 2016]

Државна комисија за спречување корупција > Генерален конзул > Генерален конзулат на РМ во Чикаго, САД


Јакуп Реџепи [03 април, 2016]

Каталози