Последно ажурирање: 04 јануари, 2022
Вкупно 14640 податочни сетови

Државна комисија за спречување корупција > Административен службеник ниво А1 > Министерство за економија


Фазмена Чекиќ Дуровиќ [04 јануари, 2022]

Државна комисија за спречување корупција > Амбасадор > Амбасада на РСМ во Република Албанија


Данчо Марковски [04 јануари, 2022]

Државна комисија за спречување корупција > Амбасадор > Амбасада на РСМ при Светата Столица - Ватикан


Марија Ефремова [04 јануари, 2022]

Државна комисија за спречување корупција > Амбасадор > Амбасада на Република Северна Македонија во Холандија


Бети Јачева [04 јануари, 2022]

Државна комисија за спречување корупција > Амбасадор > Амбасада на Република Северна Македонија во Чешка Република


Сашко Тодоровски [04 јануари, 2022]

Државна комисија за спречување корупција > Амбасадор > Амбасада на Република Северна Македонија во Грција - Атина


Лидија Бошковска [04 јануари, 2022]

Државна комисија за спречување корупција > Амбасадор > Амбасада на Република Северна Македонија во Косово


Шпреса Јусуфи [04 јануари, 2022]

Државна комисија за спречување корупција > Амбасадор > Постојана мисија на Република Северна Македонија при Меѓународните организации во Виена


Игор Џундев [04 јануари, 2022]

Државна комисија за спречување корупција > Анкетни листови


Активни [04 јануари, 2022]

Државна комисија за спречување корупција > ВД Декан > Технолошко металуршки факултет Скопје


Благој Ризов [04 јануари, 2022]

Државна комисија за спречување корупција > ВД Декан > Факултет за применети информатички технологии при Универзитет „Св.Апостол Павле“ - Охрид


Дијана Цапеска Богатиноска [04 јануари, 2022]

Јане Бакрески [04 јануари, 2022]

Мерсиха Исмајлоска [04 јануари, 2022]

Устијана Р.Шикоска [04 јануари, 2022]

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Агенција за енергетика на Република Северна Македонија


Дарио Николовски [04 јануари, 2022]

Каталози