Каталог: Државна комисија за спречување корупција > Министер

Државна комисија за спречување корупција > Министер > Влада на Република Северна Македонија


Горан Милевски [28 април, 2020]

Државна комисија за спречување корупција > Министер > Министерство за животна средина и просторно планирање


Насер Нуредини [01 септември, 2019]

Државна комисија за спречување корупција > Министер > Министерство за здравство


Венко Филипче [25 октомври, 2020]

Арбен Таравари [02 октомври, 2017]

Државна комисија за спречување корупција > Министер > Министерство за земјоделство шумарство и водостопанство


Трајан Димовски [28 април, 2020]

Љупчо Николовски [07 февруари, 2019]

Државна комисија за спречување корупција > Министер > Министерство за информатичко општество и администрација


Дамјан Манчевски [01 септември, 2019]

Државна комисија за спречување корупција > Министер > Министерство за култура


Ирена Стефоска [04 јануари, 2022]

Хусни Исмаили [01 септември, 2019]

Државна комисија за спречување корупција > Министер > Министерство за локална самоуправа


Горан Милевски [25 октомври, 2020]

Државна комисија за спречување корупција > Министер > Министерство за надворешни работи


Бујар Османи [25 октомври, 2020]

Никола Димитров [28 април, 2020]

Државна комисија за спречување корупција > Министер > Министерство за одбрана


Радмила Шекеринска Јанковска [04 јануари, 2022]

Државна комисија за спречување корупција > Министер > Министерство за политички систем и односи меѓу заедниците


Артан Груби [25 октомври, 2020]

Државна комисија за спречување корупција > Министер > Министерство за труд и социјална политика


Јагода Шахпаска [25 октомври, 2020]

Каталози