Каталог: Државна комисија за спречување корупција > Пратеник

Државна комисија за спречување корупција > Пратеник > Собрание на Република Северна Македонија


Фадил Зендели [25 октомври, 2019]

Горан Манојлоски [18 октомври, 2019]

Зоран Илиоски [18 октомври, 2019]

Агим Шаќири [11 октомври, 2019]

Мери Лазарова [15 септември, 2019]

Реџаил Исмаили [15 септември, 2019]

Александра Цветкоска [01 септември, 2019]

Анета Симеска Димоска [01 септември, 2019]

Антонио Милошоски [01 септември, 2019]

Артан Груби [01 септември, 2019]

Арта Точи [01 септември, 2019]

Бетиане Китев [01 септември, 2019]

Бети Рабаџиевска Наумовска [01 септември, 2019]

Васил Пишев [01 септември, 2019]

Далибор Богдановски [01 септември, 2019]

Каталози