Каролина Николоска

Историја

07 февруари, 2019 817 B csv 949657e8597ca272d2fa0e2cd7aafb57

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ „ Блаже Конески“ Прилеп

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизен депозит, "EUR 12.500, 00", Комерцијална банка -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "30.000, 00 евра", 180 м2 Прилеп 2013 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на деца, Стан, "20.000, 00 евра", 40 м2 Прилеп 1999 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "2.500, 00 евра", Пежо 206 2005/2016, Стекнување со наследство