Сашко Николоски

Историја

03 април, 2016 1.98 KB csv cb357018055b4fb39561221bdb0f1785

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈКП Водовод и канализација Прилеп

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=4...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Други приходи, Личен имот, Советнички хонорар, "16.000, 00 денари", од 2005,

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "1.200.000, 00 денари", 52 м2 Прилеп 2006 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјоделско земјиште, "150.000, 00 денари", 1.000 м2 Прилеп 2007 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Деловен простор, "3.000.000, 00 денари", 46 м2 Скопје 1998 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "5.000.000, 00 денари", 200 м2 Прилеп 2000 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Плац, "200.000, 00 денари", 460 м2 Н. Лагово 1985 -, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "3.000.000, 00 денари", 110 м2 Прилеп 1973 -, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.500.000, 00 денари", 64 м2 Прилеп 1997 -, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "120.000, 00 денари", Фиат Пунто 2001/2009, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "1.000.000, 00 денари", БМВ 320Д 2006/2010, Стекнување со договор за купопродажба