Ѓорѓи Михаилов

Историја

11 октомври, 2017 3.23 KB csv 25efddb16cd528e173e5a43940afba5a

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор за правни и општи работи > АД Електрани на Македонија - ЕЛЕМ

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Друг имот, Личен имот, Банкарски сеф, "1.107.000, 00 денари", , Стекнување на друг начин

Други приходи, Личен имот, Хонорар, "24.000, 00 денари", 23.08.2017,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште под објект и двор, "320.000, 00 денари", 848/185 Кочани Бања 1997 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "138.375, 00 денари", 2332.51 Кочани 1995 1500/2333, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "263.005, 00 денари", 2851.57 Кочани Бања 1990 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "267.310, 00 денари", 5796.53 Кочани Бања 1995 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "5.279.160, 00 денари", 4358.13 Виница 1993 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "516.608, 00 денари", 1310 Виница 2011 8/10, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "600.000, 00 денари", 11791.57 Кочани 1995 7290/11792, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа со двор, "7.995.000, 00 денари", 347.8/259 Виница 2008 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Ливада, "395.000, 00 денари", 4291.08 Кочани Бања 1995 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Пасиште, "815.600, 00 денари", 15.933 Кочани Бања 1987 1/3, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "2.460.000, 00 денари", 59 Скопје 2005 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Шума, "380.660, 00 денари", 2063.71 Кочани 1995 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "150.000, 00 денари", Опел Вектра 1998/2013, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "400.000, 00 денари", Пежо 407 2004/2009, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "470.000, 00 денари", Мерцедес а150 2008/2015, Стекнување со договор за купопродажба