Владо Трајковски

Историја

03 април, 2016 981 B csv bafa6f59c354bca3bc411a68dc607213

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈЗУ Завод за здравствена заштита Битола

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "180.000, 00 денари", 2005 2008,

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "1.500.000, 00 денари", 68 м2 Битола 1973 2/3, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "300.000, 00 денари", 320 м2 Битола 2004, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.500.000, 00 денари", 75 м2 Битола 1998, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "200.000, 00 денари", Фиат Пунто 1995/2004, Стекнување со договор за купопродажба