Сузана Танева

Историја

22 јули, 2016 1.22 KB csv c6a08953113cd50da5550ebfb96dcd69

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ Глигор Прличев Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Заеднички имот, Кредит, -, 2010 2037,

Долгови, Заеднички имот, Кредит, -, 2016 2021,

Недвижен имот, Заеднички имот, Земјиште, "1.535.000, 00 денари", 700 м2 Скопје 2000 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа во изградба, "5.535.000, 00 денари", 600 м2 Скопје 2007 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "3.800.000, 00 денари", 57 м2 Скопје 2010 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "3.690.000, 00 денари", 72 м2 Скопје 2004 1/4, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "740.000, 00 денари", Сеат Ехео 2012/2014, Стекнување со договор за подарок