Марјан Карастојанов

Историја

22 јули, 2016 2.70 KB csv 2d4dc2a22f9333c4831fa9a2616e87b7

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Дом на Култура „Бранд Петрушев“ - Богданци

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "240.000, 00 денари", 2011 2017,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "15.500, 00 денари", - -,

Други приходи, Имот на брачен другар, Приходи од земјоделска дејност, "210.000, 00 денари", Годишно,

Недвижен имот, Заеднички имот, Двор, /, 584 м2 Богданци 2013 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Заеднички имот, Земјоделско земјиште, /, 3674 м2 Богданци 2013 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Заеднички имот, Земјоделско земјиште, /, 7720 м2 Богданци 2013 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, /, 151 м2 Богданци 2013 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјоделско земјиште, /, 2065 м2 Богданци 2007 1/3, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјоделско земјиште, /, 2089 м2 Богданци 2007 1/3, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјоделско земјиште, /, 2458 м2 Богданци 2007 1/3, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, /, 1271 м2 Богданци 2013 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, /, 1602 м2 Богданци 2013 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, /, 2633 м2 Богданци 2013 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, /, 501 м2 Богданци 2013 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, /, 601 м2 Богданци 2013 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, недал податок, Моторни возила, "9.000, 00 денари", Застава 101 1984/-, Стекнување со договор за купопродажба