Калина Гривчева-Старделова

Историја

04 јануари, 2022 1.61 KB csv ce4d17df80048c19e91acff83c500753 спореди
06 декември, 2019 1.53 KB csv 2b6d3445a06a79f1398d8be545403281

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > медицински директор > ЈЗУ Универзитетска клиника за гастроентерохепатологија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "338.183, 00", 2019 2023,

Долгови, Личен имот, Кредит, "420.000, 00", 2014 2021,

Долгови, Личен имот, Кредит, "555.246, 00", - -,

Друг имот, Личен имот, Накит, -, , Стекнување со наследство

Друг имот, Личен имот, Уметнички слики и склуптури, -, , Стекнување со наследство

Други приходи, Личен имот, хонорар, "24.459, 00 денари", 25.04.2019,

Други приходи, Личен имот, хонорар, "6.200, 00 денари", 10.04.2019,

Други приходи, Личен имот, хонорар, "7.127, 00 денари", 10.07.2019,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Гаража, "420.000, 00", 14 м2 Скопје - 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа со двор, "10.560.000, 00", 192 м2 Скопје - 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "812.052, 00", Цитроен Ц3 2020/2020, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "338.250, 00", Рено Меган 2009/2019, Стекнување со договор за купопродажба