Габриела Алабашовска

Историја

07 февруари, 2019 1.71 KB csv 2ec058c9b5ad6f0b77122c8e2bca0d6e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈУДГОЦ „Кочо Рацин“ - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, недал податок, Кредит, "186.000, 00 денари", 2016 2020,

Долгови, недал податок, Кредит, "600.000, 00 денари", 2018 2026,

Други приходи, недал податок, Приходи од повремени и привремени вршење услуги, "600, 00 денари", месечно,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "5.161.500, 00 денари", 111 м2 Скопје 2013 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа за одмор, "987.106, 37 денари", 1.306 м2 Скопје 2015 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа за одмор, "773.724, 00 денари", 810 м2 Скопје 1996 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "240.000, 00 денари", БМВ 118Д 2004/2018, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "478.092, 00 денари", Фиат Пунто 2000/2000, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "460.000, 00 денари", Форд Фиеста 2000/2000, Стекнување со договор за купопродажба