Оливера Чавкароска

Историја

01 септември, 2019 1.21 KB csv 319b421004cb541ecc05fa386dc846fa

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ Никола Карев - Крушево

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "300.000, 00", 2017 2027,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Двор, "100.000, 00", 205 м2 Крушево 2013 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "500.000, 00", 99 м2 Крушево 2013 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Двор, "100.000, 00", 123 м2 Крушево 2014 3/4, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "300.000, 00", 41470 м2 с. Годвије 2014 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "1.000.000, 00", 105 м2 Крушево 2014 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "120.000, 00", Поло 1.2 2002/2017, Стекнување со договор за купопродажба