Фаница Николоска

Историја

31 јули, 2017 3.44 KB csv f60be78ce17dc30884fb050aa913e50f

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Државен управен инспекторат

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизна штедна книшка, "EUR 490, 00", Комерцијална банка 2011, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизна штедна книшка, "EUR 500, 00", Комерцијална банка 2017, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизна штедна книшка, "USD 10, 00", Комерцијална банка 2017, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизна штедна книшка, "USD 25, 00", Комерцијална банка 2011, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на родители, Девизна штедна книшка, "EUR 5.000, 00", Стопанска банка 2014, Стекнување на друг начин

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "900.000, 00 денари", 2017 2025,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "180.000, 00 денари", 3.000 м2 Врапчиште 2000 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "20.000, 00 денари", 300 м2 Врапчиште 2000 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "48.000, 00 денари", 800 м2 Врапчиште 2000 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "91.000, 00 денари", 1.500 м2 Врапчиште 2000 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "91.000, 00 денари", 1.500 м2 Врапчиште 2000 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа за одмор, "120.000, 00 денари", 40 м2 Врапчиште 2000 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "12.200.000, 00 денари", 300 м2 Тетово 1990 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "3.700.000, 00 денари", 56 м2 Скопје 2014 -, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "100.000, 00 денари", Опел Астра 1998/2010, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "50.000, 00 денари", Опел Астра 1994/2005, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Благородни метали, "150.000, 00 денари", Накит -/-, Стекнување на друг начин