Благој Давитков

Историја

10 мај, 2018 1.27 KB csv ae6684d1ad10158e1b341961f9319736

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ОУ „Раде Кратовче“ - Кочани

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска сметка, "140.000, 00 денари", Стопанска банка 2006, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Земјоделско земјиште, "150.000, 00 денари", 1.372 м2 Кочани 2008 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа за одмор, "863.460, 00 денари", 65 м2 Кочани 2014 -, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "512.690, 00 денари", 75 м2 Кочани 2017 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Овошна градина, "30.000, 00 денари", 434 м2 Кочани 2008 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "120.000, 00 денари", Рено Сценик 2006/2017, Стекнување со договор за купопродажба