Исни Алији

Историја

25 јануари, 2020 476 B csv 325afd982033399160b1c355aed4927f

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > СОУ “Исмет Јашари“ - Липково

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "1.961.600, 00 денари", 72 м2 Куманово 2013 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "15.000, 00", Голф 4 2002/2010, - недал податок -