Ирена Рамбабова Бушљетиќ

Историја

25 јануари, 2020 2.79 KB csv 55c4740e1e2f4c91e88be73780dcc7a8 спореди
01 септември, 2019 3.05 KB csv 8e06c62468c1e9ce011472d469969ffe

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈЗУ Универзитетска клиника за нефрологија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизен депозит, "10.256, 00 евра", Халк Банка 2014, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизен депозит, "12.800, 00 евра", ТТК Банка 2017, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизен депозит, "24.500, 00 евра", Стопанска банка Битола 2019, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизен депозит, "25.000, 00 евра", Охридска банка 2015, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизен депозит, "35.000, 00 евра", - -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизен депозит, "4.700, 00 GBP", Охридска банка 2016, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизен депозит, "46.500, 00 евра", НЛБ Тутунска 2010, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизен депозит, "800, 00 CHF", - 2014, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизен депозит, "8.000, 00 евра", ТТК Банка 2017, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "780.000, 00 денари", НЛБ Тутунска 2019, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "5.903.000, 00", 81 м2 Скопје 2011 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, помошни простории, -, 8 м2 Скопје 2011 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "150.000, 00", Мазда 3 2006/2006, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Имот на брачен другар, Акции, "350.000, 00", 324 2019, Стекнување со договор за купопродажба