Рами Ќерими

Историја

10 мај, 2018 1.65 KB csv f16a4fcf89347b3d111ac01d1eeaf623

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈП за стопанисување со спортски и деловни објекти „Старо Скопје Чаир

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "1.129.000, оо денари", 552 м2 Скопје 2017 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "11.147.170, оо денари", 3631 м2 Тетово 1974 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "3.168.000, оо денари", 172 м2 Тетово 1974 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "9.431.000, оо денари", 192 м2 Скопје 2013 -, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Стан со гаража, "4.600.000, оо денари", 112 м2+32 м2 Скопје 1993/ -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "4.110.730, оо денари", "103 м2 Чаир, Скопје 1995 -", Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "5.188.300, оо денари", "130 м2 Чаир, Скопје 2017 -", Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "491.000, оо денари", Ауди А6 2005/2015, Стекнување со договор за купопродажба