Брикенд Азири

Историја

25 октомври, 2019 3.22 KB csv f16f599f99c53f9b2b0cc1bfad72d230

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Декан > Економски Факултет - Универзитет во Тетово

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизен депозит, "10.000, 00 Евра", Еуро Стандард Банка 2018, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на родители, Девизен депозит, "500, 00 Евра", Еуро Стандард Банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на родители, Девизен депозит, "6.000, 00 Евра", Еуро Стандард Банка -, Стекнување на друг начин

Друг имот, Личен имот, накит, "600.000, 00", , Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Двор, "1.800.000, 00", 556 м2 Гостивар - 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште под објект, "250.000, 00", 31 м2 Гостивар - 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште под објект, "60.000, 00", 95 м2 Гостивар - 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "120.000, 00", 296 м2 Гостивар - 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "130.000, 00", 1226 м2 Гостивар - 2/4, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "1.200.000, 00", 180 м2 Гостивар - 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "1.800.000, 00", 200 м2 Гостивар - 1/1, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на родители, градежно изградено земјиште, "100.000, 00", 309 м2 Гостивар - 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, градежно изградено земјиште, "300.000, 00", 303 м2 Гостивар - 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, градежно изградено земјиште, "360.000, 00", 172 м2 Гостивар - 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "4.312.000, 00", 65 м2 Скопје 2016 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "900.000, 00", Опел Астра 2017/2017, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "600.000, 00", Ауди А4 2009/2018, Стекнување со договор за купопродажба