Славе Наумовски

Историја

01 септември, 2019 1.32 KB csv d93411244d72373e92f04c6b55a846bd

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Универзитетска клиника за хирургија на лице,вилици и врат - максилофасцијална хирургија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Заеднички имот, Кредит, "4.000.000, 00", 2014 2022,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа за одмор, "1.800.000, 00", 60 м2 Охрид 2004 /, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "1.800.000, 00", 30 м2 Скопје 2010 /, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "6.000.000, 00", 90 м2 Скопје 2016 /, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа за одмор, "2.500.000, 00", 35 м2 Гостивар 1994 /, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "100.000, 00", Г-Чероки 1995/1998, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "400.000, 00", А-150 Мерцедес 2005/2005, Стекнување со договор за купопродажба