Ацо Бошковски

Историја

03 април, 2016 1.40 KB csv d60b8f9dd4ccab82a39e642763f5f334

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Здравствен дом Демир Хисар

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=9...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "308.500, 00 денари", 2013 4 години,

Долгови, Личен имот, Кредит, "70.000, 00 денари", 2013 -,

Други приходи, Личен имот, -, "10.611, 00 денари", 2013,

Други приходи, Личен имот, -, "20.976, 00 денари", 2013,

Други приходи, Личен имот, -, "7.778, 00 денари", 2013,

Други приходи, Личен имот, -, "9.341, 00 денари", 2013,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "1.240.000, 00 денари", 39 м2 Битола 2013 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "5.800.000, 00 денари", 156 м2 Битола 1965 1/1, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "3.200.000, 00 денари", 86 м2 Битола 1999 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "246.800, 00 денари", Волсваген Пасат 1999/2010, Стекнување со договор за купопродажба