Слободанка Тасевска

Историја

25 октомври, 2020 1.23 KB csv ff1246119ad99cd94be6b8dd03179dd3

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Амбасадор > ОУ „Крсте П. Мисирков“ - с.Бистрица

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Заеднички имот, Девизна платежна картичка, "5.000, 00 ЕУР", Халк Банка 2019, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна платежна картичка, "5.000, 00 ЕУР", ТТК Банка 2019, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "115.000, 00", ТТК Банка 2019, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "1.800.000, 00", 56 м2 Битола 1969 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Апартман, "1.500.000, 00", 42 м2 Битола 2017 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "120.000, 00", Опел Астра 1988/2010, Стекнување со договор за купопродажба