Илир Адеми

Историја

03 април, 2016 568 B csv b0baea813edcdfd79ea7a9029fa5b9de

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООМУ „Енвер Стафаи“ Гостивар

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, недал податок, Кредит, "1.289.600, 00 денари", 2007 -,

Други приходи, недал податок, Посебен детски додаток за дете со посебни потреби, "4.350, 00 денари", 2012,

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "3.684.000, 00 денари", 85 м2 Гостивар - -, Стекнување со наследство