Лиле Талевска

Историја

25 јануари, 2020 1.32 KB csv c9a1ef75584c431383dd439df83d2458 спореди
01 септември, 2019 1.10 KB csv c3e1523baaae9e22af07724c2d0f9451

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Основен јавен обвинител > Основно јавно обвинителство Битола

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "120.000, 00 денари", 2016 2020,

Долгови, Личен имот, Кредит, "130.000, 00 денари", 2018 2021,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјоделско земјиште, "1.170.000, 00 денари", "1, 8 ха КО Битола 2002 -", Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјоделско земјиште, "1.465.530, 00", - КО Рибарци 2019 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјоделско земјиште, "1.500.000, 00 денари", "7, 5 ха Рибарци 2002 -", Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "1.800.000, 00 денари", 90 м2 Битола 1990 -, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Лозје, "130.000, 00 денари", 1.000 м2 Раштани 2018 -, Стекнување со наследство