Себахат Шемшединовска

Историја

01 септември, 2019 1.24 KB csv 790fffae622bd148771c96e87425eb65

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ОУ Славејко Арсов с. Подмочани

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Дозволено пречекорување на трансакциска сметка, "130.000, 00", - -,

Долгови, Личен имот, Кредит, "231.216, 00", 2019 2026,

Долгови, Личен имот, Кредит, "804.105, 00", 2018 2026,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "84.000, 00", - -,

Побарувања, Имот на брат, По основ на купопродажен догoвор, "120.000, 00", 2016, Стекнување со договор за купопродажба

Побарувања, Личен имот, По основ на купопродажен догoвор, "30.000, 00", 2014, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брат, Моторни возила, "120.000, 00", Голф 4 2000/2016, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "30.000, 00", Фиат Сеиценто 2004/2014, Стекнување со договор за купопродажба