Косто Штерјов

Историја

06 март, 2018 1.67 KB csv 24a4a1efc9d6fa35cb2ef59bd942a8d9

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > СОУ „ Кочо Рацин “ Св.Николе

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизен депозит, "EUR 5.000, 00", Халк банка 2015, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарски депозит, "денари 14.253, 00", Стопанска банка 2011, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарски депозит, "денари 309.000, 00", Халк банка 2017, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизен депозит, "ЕУР 4.040, 00", Халк банка 2017, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "1.906.500, 00 денари", 33 м2 Скопје 2017 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "7.687.500, 00 денари", 250 м2 Свети Николе 2006 -, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "215.250, 00 денари", Фолксваген Голф 4 1998/2010, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "246.000, 00 денари", ФОрд Фусион 2006/2017, Стекнување со договор за купопродажба