Дашмир Лимани

Историја

03 април, 2016 1018 B csv 4de48e6fcbb13c4b2bfc964c94594c6b

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈУ Меѓуопштински центар за социјални работи - Кичево

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=6...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "300.000, 00 денари", 2010 5 години,

Долгови, Личен имот, Кредит, "300.000, 00 денари", 2010 3 години,

Други приходи, Личен имот, Надоместок за член на совет, "10.000, 00 денари", -,

Недвижен имот, Заеднички имот, Двор, "600.000, 00 денари", 300 м2 Кичево 2004 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "3.000.000, 00 денари", 200 м2 Кичево 2004 1/2, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Заеднички имот, Моторни возила, "130.000, 00 денари", Форд Фиеста 2000/2012, Стекнување со договор за купопродажба