Мугни Далипи

Историја

03 април, 2016 816 B csv 6066123e0a1b82b8885bd182ad892125

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈУ Меѓуопштински центар за социјални работи - Струга

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=6...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "310.000, 00 денари", 2012 8 години,

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, нема податок, "10.000 м2 село Делогожда, Струга - -", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "1.200.000, 00 денари", "500 м2 село Делогожда, Струга 2012 -", Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "100.000, 00 денари", Опел Вектра 1997/2011, Стекнување со договор за купопродажба