Наталија Николова

Историја

10 мај, 2018 238 B csv 54bdbf1d4850f55ea006692e5c1c310a

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > СОУ „Наум Наумовски-БОРЧЕ“ ПРОБИШТИП

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, недал податок, Кредит, "360.000, оо денари", 24.11.2015 01.12.2022,