Сашко Точков

Историја

03 јануари, 2020 933 B csv 2bbe4fef32577e75d418df2d11fc4e62

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈЗУ Центар за јавно здравје Охрид

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "614.891, 00 денари", 2019 2027,

Други приходи, Имот на родители, Приход од изнајмување на соба/апартман, "200.000, 00", летна сезона,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "900.000, 00 денари", 1.679 м2 Охрид 2001 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "3.700.000, 00 денари", 265 м2 Охрид 1979 -, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "80.000, 00 денари", Киа Кларус 1997/2010, Стекнување со договор за подарок