Сузана Цветкова

Историја

12 јули, 2016 1.02 KB csv c47c10019f5dad7ff7105ebcb3370612 спореди
03 април, 2016 1.21 KB csv 81acce9d2529467fac1d38b1ddb560ec

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈУ Меѓуопштински центар за социјални работи - Штип

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Личен имот, Дел од куќа, "1.230.000, 00 денари", 80 м2 - 2015 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа за одмор, "615.000, 00 денари", 70 м2 Штип 2015 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "3.075.000, 00 денари", 115 м2 Штип 1990 1/2, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "120.000, 00 денари", Мерцедес А класа 1999/2013, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "30.000, 00 денари", Даеву Рајсер 1995/1995, Стекнување со договор за купопродажба