Сузи Ќоропановска

Историја

10 мај, 2018 333 B csv 247256bbae6246faeb2bf3354e58783d

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ОУ „Димитар Влахов“ - с.Љубојно

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "70.000, 00 денари", Фиат Пунто 2006/2006, Стекнување со договор за купопродажба