Исмет Абдули

Историја

10 мај, 2018 588 B csv 4c34172957515c326f2ffba6d0b74a96

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > СОУ „Маврово-Ростуше“, село Ростуше

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брат, Кредитна картичка, "200.000, 00", - -,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "3.050.000, 00", 23.000 м2 О.Ростуше Маврово 1970 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "1.830.000, 00", 200 м2 О.Ростуше Маврово 1980 -, Стекнување со наследство