Јоргу Папакоча

Историја

25 октомври, 2020 676 B csv 4b96dbaca36c8da663e150e38ebc6d12

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > НУ Историски музеј - Крушево

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "200.000, 00", Уни Банка 2018, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "1.300.000, 00", 86 м2 РСМ 1995 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "115.900, 00", Шевролет Матиз 2005/2015, Стекнување со договор за купопродажба