Јасминка Паунова

Историја

10 мај, 2018 336 B csv b834d6f14f3602679b7446734693ee70

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Член на Училишен одбор > Државно стручно средно училиште „Гошо Викентиев“ - Кочани

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "180.000, 00 денари", Рено Скеник 2009/2017, Стекнување со договор за купопродажба