Васка Бајрамовска-Мустафа

Историја

03 април, 2016 670 B csv 1e8abfa219949204452f45056eec4ce6

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Заменик Народен правобранител > Народен правобранител

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=8...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00 денари", 2013 2023,

Други приходи, Личен имот, хонорари, -, -,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, -, 480 м2 Скопје 2006 -, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "800.000, 00 денари", Џуп РАВ 4 2005/2007, Стекнување со договор за купопродажба