Тони Аврамов

Историја

25 октомври, 2020 649 B csv 4a6ae267060eb49a578c5bc8bc8b114a

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > СОУ Јосиф Јосифовски - Гевгелија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "195.647, 00 денари", - 2026,

Други приходи, Личен имот, Хонорар, -, -,

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "1.500.000, 00 денари", 144 м2 Гевгелија 2016 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "150.000, 00 денари", Хундаи Гец 2005/2005, Стекнување со договор за купопродажба