Анета Станковиќ Јанковска

Историја

01 септември, 2019 856 B csv 40c464dd8a74bf594f15e01d4f64063d

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ Христијан Тодоровски Карпош С.Драгоманце-Старо Нагоричане

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "639.000, 00", 2019 2037,

Долгови, Личен имот, Кредит, "120.000, 00", 2018 2021,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа со двор, "1.800.000, 00", 204 м2 Куманово 1990 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Куќа со двор, "600.000, 00", 177 м2 Куманово 2016 1/2, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "120.000, 00", Пежо 206 хр 1.1 Е 2002/2012, Стекнување со договор за купопродажба