Сузана Петрушевска

Историја

04 јануари, 2022 1.04 KB csv 04ffd8347273e2b4438b006a75a54f01

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Член на Училишен одбор > ООМУ Ристо Јуруков - Кочани

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "370.000, 00", - 2021,

Долгови, Личен имот, Кредит, "450.000, 00", - 2026,

Недвижен имот, Заеднички имот, Градежно земјиште, "104.160, 00", 217 м2 Кочани 2011 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "2.726.393, 00", 332 м2 Кочани 2011 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Градежно земјиште, "670.145, 00", 844 м2 Кочани 2009 -, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "380.000, 00 денари", Шевролет Круз 2012/2018, Стекнување со договор за купопродажба