Љубица Наумовска

Историја

18 октомври, 2019 1.63 KB csv 8812ac352d38accd728138c0685c55f1

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ Рајко Жинзифов Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "1361, 34 ЕУР", Комерцијална банка 2019, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "5.514, 83 УСД", Комерцијална банка 2019, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "220.000, 00", 2018 2023,

Долгови, Личен имот, Кредит, "563.000, 00", 2017 2023,

Долгови, Личен имот, Кредит, "596.151, 00", 2017 2025,

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "3.321, 00", - Скопје 2018 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "783.940, 00", - о.Петровец 2018 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "1.347.240, 00", - о.Петровец 2018 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "4.047.499, 00", 193 м2 Скопје 2018 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "984.000, 00", Хјундаи Елантра 2017/2017, Стекнување на друг начин

Хартии од вредност, Личен имот, Акции, "229.503, 24", 146 2018, Стекнување со наследство