Сузана Стефанова

Историја

02 септември, 2018 343 B csv f00938a7c5ae5e8a3b18207fb991a033

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООМУ “Васо Карајанов“ - Гевгелија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "150.000, 00", Форд Мондео 2001/2011, Стекнување со договор за купопродажба