Гордана Доневска

Историја

29 октомври, 2017 3.20 KB csv 6528eb10bc167b2bd29df8d695e52d35

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗО Завод за превенција, лекување и рехабилитација на кардиоваскуларни заболувања

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарски депозит, "денари 1.325, 00", Комерцијална банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарски депозит, "денари 4.541, 00", Комерцијална банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Денарски депозит, "денари 183.911, 00", Комерцијална банка -, - недал податок -

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "1.991.320, 00 денари", 2016 2038,

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "139.128, 00 денари", 2014 2020,

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "400.800, 00 денари", 2016 2024,

Долгови, Личен имот, Кредит, "615.731, 00 денари", 2016 2024,

Недвижен имот, Заеднички имот, Паркинг простор, "184.500, 00 денари", 12 м2 Скопје 2016 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "2.290.500, 00 денари", 33 м2 Скопје 2014 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "2.587.200, 00 денари", 38 м2 Скопје 2016 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Двор, "500.000, 00 денари", 248 м2 Охрид 2003 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "6.500.000, 00 денари", 259 м2 Охрид 2003 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "2.767.500, 00 денари", 68 м2 Охрид 2013 -, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Заеднички имот, Моторни возила, "1.107.000, 00 денари", Опел Астра - седан 2016/2016, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Заеднички имот, Моторни возила, "500.000, 00 денари", Опел Астра 2005/2005, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Заеднички имот, Уметнички и колекционерски предмети, "150.000, 00 денари", Уметнички предмети -/-, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Друго, "180.000, 00 денари", Рачни часовници -/-, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Личен имот, Благородни метали, "120.000, 00 денари", Златен накит -/-, Стекнување на друг начин