Ана Петровска

Историја

03 април, 2016 2.72 KB csv d3bd360eb21463852bd826fcd2e564f7

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ „Кирил и Методиј“ - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=9...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредитна картичка, "10.000, 00 денари", 2007 9 години,

Долгови, Имот на брачен другар, Кредитна картичка, "60.000, 00 денари", 2006 9 години,

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00 денари", 2013 7 години,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "20.000, 00 денари", 2008 8 години,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "20.000, 00 денари", 2011 6 години,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "45.000, 00 денари", 2013 3 години,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "45.000, 00 денари", 2013 3 години,

Други приходи, Имот на брачен другар, Хонорар по основ на договор на работа, "4.500, 00 денари", 2015,

Други приходи, Имот на брачен другар, Хонорар по основ на договор на работа, "4.500, 00 денари", 2015,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Двор, /, 112 м2 Скопје 2014 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште под објект, /, 113 м2 Скопје 2014 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, /, 77 м2 Скопје 2014 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, /, 86 м2 Скопје 2014 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, помошни простории, /, 16 м2 Скопје 2014 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, помошни простории, /, 27 м2 Скопје 2014 1/1, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, помошни простории, /, 9 м2 Скопје 2014 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "200.000, 00 денари", Цитроен Пикасо 2004/2015, Стекнување со договор за купопродажба