Беќир Саќипи

Историја

03 април, 2016 1020 B csv b5854093d2ef6f96b84d254add21ae3b

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈП за стопанисување со објекти за спорт во сопственост на РМ

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=5...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "48.000, 00", - -,

Недвижен имот, Личен имот, Двор, "1.800.000, 00 денари", 2.000 м2 село Ваксинце 1988 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "3.600.000, 00 денари", 312 м2 село Ваксинце 1988 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Машини и друга опрема, "300.000, 00 денари", Инвентар за стоматолошка ординација -/2006, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Фолксваген Голф 4 2.3 1998/2010, Стекнување со договор за купопродажба