Музафер Мурати

Историја

10 мај, 2018 2.00 KB csv 468ef899c4f3862dec29b1742e607a3c

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈКП Пролетер Ресен

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Штеден влог, "503.000, 00 денари", Банка 2016/17, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "1.800.000, 00 денари", "4.500 м2 село Грнчари, Ресен 2009 1/1", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "12.000.000, 00 денари", "220 м2 село Грнчари, Ресен 2009 1/1", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Магацински простор, "1.800.000, 00 денари", "52 м2 село Грнчари, Ресен 2009 1/1", Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Благородни метали, "900.000, 00 денари", Златен накит 2000/2000, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Машини и друга опрема, "200.000, 00 денари", "Атомизер, приколка и др. 2010/2010", Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Машини и друга опрема, "450.000, 00 денари", Тафе 42 2012/2012, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "120.000, 00 денари", АУДИ А4 1998/2010, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Хјундаи Санта фе 2001/2012, Стекнување со договор за купопродажба