Марјан Неловски

Историја

02 октомври, 2019 211 B csv 435f59867aae9c363892cdf4672396b9

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈОУ Зоолошка градина - Битола

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, недал податок, Кредит, "140.000, 00", 2019 2023,