Наташа Пешевска

Историја

07 февруари, 2019 435 B csv 36bdf901088f61f269038ee1cdecbff1

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Член на Училишен одбор > Основно училиште “Христијан Тодоровски Карпош“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "120.000, 00", 2018 2021,

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "30.000, 00", Опел Вектра 1995/2018, Стекнување со договор за купопродажба