Атинка Барљамова Стојчевска

Историја

10 мај, 2018 1.05 KB csv 764fe18c901aa686d7a9d2bb81ccfaa4

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ООУ „Никола Карев“ - Пробиштип

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Личен имот, Гаража, "100.603, 00 денари", 17 м2 Пробиштипа 2017 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "1.399.125, 00 денари", 65 м2 Пробиштип 2013 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "672.000, 00 денари", 51 м2 Пробиштип 2017 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "480.000, 00 денари", Шевролет Каптива 2007/2017, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "420.000, 00 денари", Пежо 206 2006/2010, Стекнување со договор за купопродажба